Welkom in Oostkapelle

Welkom in Oostkapelle

Welkom op de website van de Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle.

Oostkapelle biedt gasten een unieke combinatie van mooie brede stranden. Achter een diepe strook van duinen en bossen omringd door een groen agrarisch landschap treft u het dorp Oostkapelle.

Deze vredige sfeer geeft U de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de rust van de natuur. U kunt er heerlijk fietsen door het mooie Walcherse landschap en er zijn vele fietspaden. Ook kunt u er heerlijk te wandelen of lekker te ontspannen op één van de mooiste stranden van Nederland.
De stranden van Oostkapelle zijn niet alleen vaak bekroond als de schoonste stranden van Nederland maar waren ook de enige Nederlandse stranden die een plaats in de Duitse krant Das Bilt bemachtigden als een van de 10 mooiste stranden van Europa. Zeg nu zelf, dat is toch fijn om te weten.

In Oostkapelle zijn veel ondernemers die allemaal een bijdrage leveren aan een prettig verblijf in het dorp. Zo zijn er restaurants, hotels, bed en breakfasts, campings, bakker, slager, fietsenmakers, fietsverhuur en nog veel meer.

Het gaat te ver om alles wat Oostkapelle biedt hier even op te schrijven want wij laten het u liever zelf ervaren.

Neem alvast een kijkje op de website van Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle en ontdek wat Oostkapelle allemaal te bieden heeft!
Wij heten u van harte welkom in Oostkapelle.

Ondernemers Natuurlijk Oostkapelle