Oostkapelle Fiets 4 daagse

Fiets 4 daagse Oostkapelle
Dit is de 6e editie van de fiets 4 daagse Oostkapelle op het mooie Walcheren. Je hebt vast al eens rondgefietst op dit mooie Zeeuwse eiland. Wij hebben 4 bijzondere routes voor je uitgezet. Op elke route zal er halverwege een stempelpost zijn, waar je op de locatie ook kan uitrusten.
De fiets4daagse wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers die al jaren ervaring hebben in het organiseren van deze fiets 4daagse en diverse hardloopwedstrijden en zelf veelvuldig deelnemer zijn aan verschillende fiets4daagse. Dit allemaal in samenwerking met Hotel Restaurant Anno Nu en Oostkapelle Actief/Sportdorp Oostkapelle.  Hotel Restaurant Anno Nu is regelmatig gastheer voor diverse verenigingen en sponsort een voetbalelftal. Dus ook zij hebben genoeg binding met sport en bewegen en verwelkomen vele hotelgasten die ook gebruik maken van het fietsnetwerk op Walcheren.

Hotel Restaurant Anno Nu
Dorpstraat 39-41
4356 AH Oostkapelle

Starten: elke dag van 09:00-12:00 uur
Routes 40-45 km
De tochten zullen allemaal een gedeelte van Walcheren verkennen. Natuurlijk voert ook 1 van de tochten langs de Walcherse kust.

Kosten voor deelname:
Om goed voorbereid te zijn op uw komst verzoeken we u uw deelname kenbaar te maken door voor in te schrijven. Inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk!
4 dagen €12,50 p.p. voor-inschrijven €10,00 euro p.p. Naast de 4 routes ontvang je na afloop ook een herinnering aan deze 4 daagse .
Deelname per dag  €3,50. Voor deelname per dag kan er niet voor-ingeschreven worden
Voor-inschrijven: kan tot en met  6 september 2022

Ben je enthousiast? Kijk ook eens op www.fiets-4daagse.nl