Vreeke Strandexploitatie B.V.

 • DSC_9507-copy

Place Category: Bedrijven

Beschrijving
Beschrijving
Photos
Kaart
Related Listing
 • Vreeke Standexplotatie bied zijn cabines in Oostkapelle aan via VVV Oostkapelle.

  Op de Domburgse stranden worden al vanaf het begin 1900 strandcabines geplaatst. Eerst waren het de rijke families die het plezier van een eigen plek aan het strand leerden waarderen. Nu staan langs de hele duinrand van het Domburgse strand strandcabines die u kunt huren. Kies voor het gemak en comfort van een eigen cabine met als extra twee strandstoelen en een windscherm..Een eigen, vaste plek op het strand. U hoeft niet elke dag te zeulen aan strandstoelen, speelgoed, badlakens e.d.

   Ieder jaar beginnen wij kort na pasen met het opbouwen van zo’n 365 strandcabines die u kunt herkennen aan de pastelgetinte kleuren. Deze klus vergt zo’n 4 weken waarna de badgast vervolgens van 15 mei tot 15 september van de comfort van een cabine kan genieten.

  Als nevenactiviteit verkopen wij tevens nieuwe en tweedehands cabines , het aanbod is geheel afhankelijk van beschikbaarheid. Maar neemt u gerust vrijblijvend contact op en wij vertellen u meteen wat de mogelijkheden zijn. De verhuur van de strancabines geschied voor een heel seizoen en reserveringen kunnen gedaan worden bij Verhuur Strandcabines;

  Mocht u een cabine voor een kortere periode willen huren dan kunt u dit doen bij uw logiesvertrekker of bij de VVV Domburg, tel. 0118-582910. Onze cabines te Oostkapelle worden verhuurd door de VVV Oostkapelle, te bereiken op hetzelfde telefoonnummer.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.