Oostkapelsedag 2019

Oostkapelsedag 2019 – zaterdag 17 augustus

Tijdens deze dag willen we bewoners uit Oostkapelle de gelegenheid geven om hun hobby’s, creativiteit te delen met dorpsgenoten, toeristen en overige bezoekers of bijvoorbeeld zelfgemaakte spullen te verkopen, een workshop te geven enz. Diverse organisaties, verenigingen, en stichtingen die binnen Oostkapelle actief zijn wordt tevens de gelegenheid gegeven zich te presenteren, enkele particulieren en organisaties die zich inzetten voor goede doelen krijgen ook die mogelijkheid.

Activiteiten

Vaste activiteiten zijn: de kindervrijmarkt, de zomerwedstrijd van de Oostkapelse Ringrijders Vereniging, het beklimmen van de Dorpskerk, bezoek aan de Oudheidkamer en openstelling van de Dorpskerk en Korenmolen d’Arke. Ook kramen voor algemene goede doelen en kramen met lekkernijen zijn aanwezig.

Organisatie

De organisatie van de Oostkapelse Dag is in handen van de Ondernemersvereniging ‘Natuurlijk Oostkapelle’ (www.natuurlijkoostkapelle.nl), de Stichting Tuys (www.stichtingtuys.nl) en enkele inwoners van Oostkapelle

Doe jij mee?

Wil jij meewerken om van de Oostkapelse Dag weer een groots evenement te maken, klik dan op onderstaande link en vul het aanmeldformulier volledig in, druk daarna op het blauwe balkje registreer en je aanmelding wordt verzonden. Graag voor 5 april aanmelden.  Mocht onderstaande link niet werken, selecteer deze dan en plak hem id de adresbalk, of druk de ctrl toets in terwijl je op de link klikt.

http://www.123formbuilder.com/form-4693539/evenement-registratieformulier