Doe mee tijdens de Oostkapelse Dag 2018!

Met ruim 80 deelnemers en 10.000 bezoekers was de Oostkapelse Dag 2017 een daverend succes.

Ook dit jaar hopen we weer een mooie Oostkapelse Dag te beleven. Houd alvast zaterdag 18 augustus a.s. vrij in je agenda!
Geen weekmarkt, geen toeristenmarkt, geen braderie, geen ambachtenmarkt. Maar anders dan anders. De Oostkapelse dag  staat namelijk bol van de activiteiten voor jong en oud, echt een leuk dagje uit!

Alle activiteiten zullen te maken hebben met Oostkapelle: inwoners laten zien wat hen boeit, organisaties geven informatie over wat ze zoal doen in het dorp, actieve werkgroepen maken u deelgenoot en alles wat Oostkapelle tot Oostkapelle maakt, komt op verschillende manieren aan bod: zee, strand, buitenplaatsen, de Manteling, de historische kern, het platteland.
Kijken en vooral ook actief bezig zijn, daar gaat het om tijdens deze dag.

Vaste activiteiten zijn: de kindervrijmarkt, de zomerwedstrijd van de Oostkapelse Ringrijders Vereniging, het beklimmen van de Dorpskerk, bezoek aan de Oudheidkamer en openstelling van de Dorpskerk en Korenmolen d’Arke. Ook kramen voor algemene goede doelen en kramen met lekkernijen zijn aanwezig.

De organisatie van de Oostkapelse Dag is in handen van de Ondernemersvereniging ‘Natuurlijk Oostkapelle’ (www.natuurlijkoostkapelle.nl), de Stichting Tuys (www.stichtingtuys.nl) en enkele inwoners van Oostkapelle.