Hoogedeure Makelaars Taxateurs

 • LOGOHM
 • Foto-Faam

Place Category: Bedrijven

Beschrijving
Beschrijving
Photos
Kaart
Related Listing
 • Hoogedeure Makelaars en Taxateurs.

  Wij zijn actief op het gebied van woning verkopen, woning taxaties en bouwkundige keuringen van onroerend goed in Zeeland. Tevens zijn wij actief als woning aankoopmakelaar, waarbij onze bouwtechnische kennis uitstekend van pas komt.
  Wij zijn een kleinschalig makelaars- en taxatiekantoor die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan.

  Met twee gecertificeerde Makelaars en Taxateurs zijn wij graag Uw NVM Makelaars aan de Zeeuwse kust.

  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


  Jan-Willem Hoogedeure RM RT – VastgoedCert gecertificeerd NVM Makelaar en NRVT gecertificeerd Taxateur.
  06 22 51 88 41  jan-willem@hoogedeuremakelaars.nl
  Jan – Willem Hoogedeure heeft een brede kennis van de makelaardij en tevens van bouwkundige details en een ruime ervaring in het taxeren en verkoop- en aankoop begeleiding. Weet wat u verkoopt en/of koopt is zijn motto, met name op bouwkundig vlak komen er nog wel eens verassingen tevoorschijn die je eigenlijk niet wilt. Jan-Willem is VastgoedCert gecertificeerd register makelaar en NRVT gecertificeerd taxateur en aangesloten bij het NWWI. Met de juridische kennis van Manon vormen zij samen een ijzersterk team.  U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.


  Manon Kluijfhout RM RT – VastgoedCert gecertificeerd NVM Makelaar en NRVT gecertificeerd Taxateur. 06 52 30 18 44  manon@hoogedeuremakelaars.nl
  Als gecertificeerd Makelaar (Vastgoedcert) en Taxateur (NRVT) bij Hoogedeure Makelaars en Taxateurs houdt Manon zich bezig met verschillende disciplines van ons prachtige vak: aankoopbegeleiding – verkoopbegeleiding – verhuur en beheer van onroerend goed en taxaties. Voor haar huidige werk in de woningmakelaardij is zij meerdere jaren werkzaam geweest in de agrarische makelaardij met als specialisme landelijk wonen. Zij heeft kennis van planologische zaken, milieu-eisen, bodemkwaliteit, waterhuishouding, ontsluitingen en andere zaken die komen kijken bij wonen in voormalige agrarische gebouwen in het buitengebied. Samen met de (bouwtechnische) kennis van Jan-Willem vullen zij elkaar goed aan. Manon is u graag van dienst!

   

  Adres
  Dorpsstraat 41, 4356 ah oostkapelle

  Website
  http://www.hoogedeuremakelaars.nl

  Email
  info@hoogedeuremakelaars.nl

  Telefoon
  0118 853838

  Jan-Willem Hoogedeure
  06 22518841

  Manon Kluijfhout
  06 52301844  

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.