Veers Festival 7 september 2019

Veers Festival 7 september 2019

Crescendo Oostkapelle 

Elke 2 jaar vindt er een Veers Festival plaats. Tijdens dat festival treden alle muziekkorpsen van de gemeente Veere op. In 2015 werd dit gehouden in Veere georganiseerd door Veere’s Genoegen en in 2017 in Koudekerke georganiseerd door Voorwaarts.

Oostkapelle

Dit jaar vindt dit festival plaats in Oostkapelle op zaterdag 7 september. De organisatie daarvan is in handen van Brassband Crescendo. Op een podium in het dorp treden in totaal 7 muziekkorpsen op, te weten Apollo uit Domburg, OKK uit Westkapelle, Luctor et Emergo uit Zoutelande, Voorwaarts uit Koudekerke, Veere’s Genoegen uit Veere, EMM uit Serooskerke en uiteraard Crescendo zelf. Op deze dag begint ook de Mossel-10-daagse georganiseerd door Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle.

Bekijk hier de Facebook van het Veers Muziek Festival

Veers Muziek Festival